Закон і Бізнес


Адвокати Житомирщини отримали допомогу від НААУ


19.05.2020 15:19
3529

Вже четвертий регіон долучився до благодійного проекту НААУ – на вихідних продуктові набори отримали літні та тимчасово безробітні адвокати Житомирщини.


Про це «ЗіБ» повідомили у прес-службі НААУ.

Доставили допомогу колегам Голова РАР Валерій Прокопчук, член РАУ від Житомирської області Олексій Слівінський, а також представники регіонального відділення «NextGen» Олеся Гордієвич, Вадим Гречківський та Інна Васілєвська. Всього було розвезено 30 продуктових наборів.

Нагадаємо, два тижні тому Голова НААУ, РАУ Лідія Ізовітова виступила з ініціативою започаткувати благодійний проект допомоги колегам, які під час карантину опинились в складних життєвих обставинах. За кошти благодійного фонду допомоги адвокатам були закуплені продуктові набори і першими їх отримали адвокати Чернівецької, Івано-Франківської та Тернопільської області. Саме ці регіони стали епіцентрами захворюваності на COVID-19 в Україні.

Благодійний проект триватиме до кінця карантину. Л. Ізовітова закликала колег не бути байдужими та допомогти тим, хто найбільше цього потребує.

Закон і Бізнес