Закон і Бізнес


Вендета по-одеськи


№18 (1472) 09.05—15.05.2020
58195

Відповідачка у справі про розірвання шлюбу почала мстити всім, хто був причетним до її розлучення. Спершу вона погрожувала у соцмережах, але одного разу перейшла до реальних дій.


Суддя Приморського районного суду Одеської області Андрій Бойчук 3 роки тому розглянув позов про розірвання шлюбу. Він повністю задовольнив позовні вимоги, однак виявилось, що відповідачкою у справі була одна із присяжних у його суді. Відтоді А.Бойчук не має спокою.

Жінка, маючи доступ до місця його роботи, розвідала про законника все, що могла, і почала вендету. Вона закидала його погрозами і зробила об’єктом знущань у соцмережах. Під гарячу руку потрапив не лише служитель Феміди, але й усі інші службовці, які були причетними до руйнування її шлюбу. Жінка веде активне листування з ними та членами їхніх родин, використовуючи соцмережі для наклепів на цих людей.

А.Бойчук терпляче зносив такі знущання, доки жінка не перейшла до рішучих дій. Одного разу вона намагалася проникнути в його дім, а також взялася погрожувати його матері.

Законник вирішив захистити матусю та домівку, тому звернувся до правоохоронців. Також чоловік поскаржився до Вищої ради правосуддя (№2138/0/6-20) та до Ради суддів. Щоб довести, що на його суддівську незалежність дійсно посягають, він долучив до скарги копію рішення, в якому задовольнив позовні вимоги про розлучення із несамовитою жінкою.