Закон і Бізнес


В НААУ запустили проект допомоги адвокатам, які через пандемію залишились без роботи


30.04.2020 14:11
4488

Національна асоціація адвокатів України розпочинає благодійний проект допомоги адвокатам, які в умовах карантину через пандемію коронавірусу опинились у складних життєвих обставинах і потребують підтримки.


Про це повідомила голова НААУ, РАУ Лідія Ізовітова, передає «ЗіБ».

Допомогу наразі отримають три найбільш постраждалі від COVID-19 області – Чернівецька, Івано-Франківська і Тернопільська. Саме вони стали епіцентрами ураження в Україні.

Для цього НААУ за кошти Благодійного фонду допомоги адвокатам закуповує продуктові набори на кожну область. Вони будуть передані до Рад адвокатів регіонів. Доставлятимуть їх до кожної оселі молоді адвокати та адвокати регіональних відділень «UNBA NextGen». Перш за все, допомогу отримають адвокати старшого покоління і ті, хто через карантин залишились без засобів до існування.

Голова НААУ, РАУ зауважила, що, на жаль, органи адвокатського самоврядування не можуть надавати безпосередню грошову допомогу, тому було вирішено підтримати колег у негрошовій формі за рахунок коштів Благодійного фонду.

Л.Ізовітова звернулась до регіональних рад інших областей і закликала у такий не простий час згуртуватись і допомогти тим, хто найбільше цього потребує. Також Голова НААУ закликала всіх адвокатів приєднатися до цієї благодійної ініціативи і за можливості перерахувати кошти на рахунок благодійного фонду для підтримки старшого покоління.

Закон і Бізнес