Закон і Бізнес


Високі результати


№17 (1471) 02.05—08.05.2020
3465

За результатами дослідження Legal 500, 5 практик Ader Haber були високо оцінені у 2020 році, а саме: праця та зайнятість, приватні клієнти, нерухомість та будівництво, податкова практика, White-Collar Crime.


До ексклюзивного списку «Видатних лідерів» увійшли радник компанії Тетяна Іванович, а також партнер компанії Тетяна Данільцева. Показовим є те, що за результатами Legal 500 експерт з кримінального права Елеонора Салова потрапила до списку «Висхідних зірок» .

Крім цього, високо оцінена робота інших юристів команди, серед яких опинились партнер, керівник практики нерухомості та будівництва Олександра Федотова та керуючий партнер Юрій Петренко.

Команда практики приватних клієнтів покращила результати – Tier 2. Експертиза включає в себе три ключові cпеціалізації: приватне структурування, сімейне право та вирішення питань правонаступництва, що робить практику приватних клієнтів Ader Haber унікальною.

The Legal 500 – міжнародне юридичне дослідження, засноване на детальній оцінці щорічних результатів діяльності юридичних фірм, досвіді команд, а також відгуках колег і клієнтів. Дослідження проводиться вже 29 років і охоплює 88 країн. Довідник Legal 500 EMEA контактує з більш ніж 300 000 клієнтами зі всього світу, адже юридичні фірми повинні відповідати критеріям, які необхідні для задоволення сьогоднішніх глобальних потреб, що робить його надійним джерелом у бізнес-співтоваристві.