Закон і Бізнес


Чоловік уникнув штрафу за порушення правил карантину


10.04.2020 17:06
9324

За відсутність захисної маски громадянин отримав від суду усне зауваження.


Новокаховський міський суд Херсонської області розглянув справу про притягнення особи до адміністративної відповідальності за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил щодо карантину людей), передає «ЗіБ».

Як слідує з протоколу, складеного співробітниками Новокаховського відділу поліції, громадянин перебував на території паркової зони міста Нова Каховка без засобів індивідуального захисту.

Чоловік визнав перед судом свою провину, пояснив, що повертаючись із міської лікарні, вирішив прогулятись по парку над Дніпром, там його зупинили працівники поліції та зробили зауваження, що він без захисної маски, він відреагував та надягнув її.

Зі свого боку працівник поліції, присутня в судовому засіданні, підтвердила зафіксовані у протоколі обставини, наголосила, що громадянин у спілкуванні з поліцейськими поводився коректно, та після зауваження одразу надягнув захисну маску.

Суд постановив звільнити чоловіка від адміністративної відповідальності, передбаченої статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення за малозначністю, оголосити усне зауваження.

Закон і Бізнес