Закон і Бізнес


Вчені розкрили правила сексу при коронавірусі


28.03.2020 10:56
8366

Вчені радять утриматись від будь-яких близьких контактів з людьми, які потенційно заражені коронавірусом. Вони ствержують, що майже будь-яка сексуальна практика призведе до передачі вірусу.


Правила сексу при коронавірусній інфекції розкрив фахівець з поведінкової неврології Гонсало Куінтана Зуніно з Університету Конкордія (Канада), пише The Conversation.

Автор зазначає, що в даний час немає свідчень передачі коронавірусу SARS-CoV-2 статевим шляхом. Тим часом фахівець нагадує, що зафіксовані випадки передачі інфекції включають не тільки повітряно-крапельний шлях.

Вчений приходить до висновку, що майже будь-яка сексуальна практика призведе до передачі вірусу. «Зараз не час проводити сексуальні зустрічі», - упевнений автор, відзначаючи, що «якщо у вас і вашого партнера немає симптомів і ви залишилися вдома, то секс, швидше за все, не представляє небезпеки».

В іншому випадку фахівець рекомендує зайнятися «простими і невеликими експериментами». Автор пише, зокрема, про використання презервативів і латексних рукавичок.

На думку експерта, в умовах коронавірусної інфекції рімінг повинен «повністю залишитися за кадром», а поцілунки через маску не врятують від інфекції.