Закон і Бізнес


Гормон порно


№11-12 (1465-1466) 21.03—03.04.2020
7572

Лікаря одного з медзакладів Ліверпуля викрили в тому, що він таємно використовував робочий комп’ютер для перегляду порно. Його звільнили з роботи і можуть позбавити ліцензії.


Як повідомляє Daily Mail, у грудні 2018 року в історії переглядів на робочому комп’ютері професора Пітера Дейвіса знайшли сайти з жорсткими порнороликами. На судовому слуханні лікар зізнався, що понад 50 років страждає від порнозалежності.

Зараз йому вже 70, але він не зміг подолати порнозалежності і згодом почав регулярно дивитися порно вдома. Але 10 років тому розповів про все дружині. За його словами, вона поставилася до його звички з розумінням і встановила на комп’ютері обмеження на відвідини порносайтів, щоб допомогти чоловікові подолати залежність.

Проте це не допомогло. Професор почав відвідувати порносайти вже на роботі. «Чесно кажучи, я вдячний тій людині, яка вивела мене на чисту воду», — заявив П.Дейвіс. Після інциденту його звільнили. Тепер йому загрожує позбавлення ліцензії на лікарську діяльність.

Чоловік стверджує, що дивився порно з цікавості. І дає цьому медичне пояснення — наявність якогось гормону в головному мозку. Тому його залежність невиліковна.