Закон і Бізнес


У ААУ повідомили, коли відбудеться ІІІ Судовий форум


19.03.2020 19:06
2656

З метою попередження поширення захворювання коронавірусу, ІІІ Судовий форум Асоціації адвокатів України переноситься на 15 травня 2020 року.


Про це «ЗіБ» повідомили в прес-службі ААУ.

ІІІ Судовий форум відбудеться 15 травня о 8:00 в приміщенні InterContinental Kyiv (вул. Велика Житомирська, 2A)

Головні теми форуму:

- Судова реформа. Версія 2.0.2.0 (досягнення і недоліки реформи 2017 року; нова хвиля реформ; переосмислення існуючих юрисдикцій; адвокатура в умовах нового судочинства; реформа ВРП і ВККС, вплив громадськості на правосуддя та ін.)

- Процесуальні лайфхаки: від проблем до можливостей (процесуальні новели в дії, реалії оскарження судових рішень, забезпечення позову, доведення в цифрову епоху, протидія зловживанню процесуальними правами та ін.)

- Місія можлива: менеджмент складних і резонансних справ

- AdvoTECH і судове представництво (нові стандарти судового представництва, адвокатська етика vs ефективніть, можливості ЕСІТС і електронного суду, штучний інтелект, безпека використання технологій судовим адвокатом, адвокатські «Soft skills»).

Також в рамках форуму передбачені вузькопрофільні бутик-конференції по: сімейним спорам; іпотечним спорах; етики та репутації арбітражного керуючого; літігаціі з кримінальним елементом; екологічним спорам.

Серед спікерів: судді, адвокати, представники органів державної влади, наукові діячі та інші відомі правознавці, які забезпечать високий рівень обговорення питань судоустрою і судочинства.

Програма та реєстрація — за посиланням.

Закон і Бізнес