Закон і Бізнес


Адвокати Barristers запропонували бізнесу співпрацю в умовах карантину


19.03.2020 18:45
3809

Адвокатське об’єднання «Barristers», розуміючи потреби та проблеми бізнесу в Україні у період запровадження карантину звертається до представників як приватних компаній, так і державного сектору економіки з пропозицією щодо співпраці.


Представники Адвокатського об’єднання «Barristers» готові надати письмовий аналіз положень чинного законодавства, запровадження яких спрямовано на захист прав фізичних та юридичних осіб під час карантину та обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), передає «ЗіБ».

Адвокати мають відповіді на такі запитання:

- Яким чином впровадження карантину впливатиме на управління бізнесом?

- Як ефективно врегулювати відносини з контрагентами?

- У яких випадках поширення COVID-19 можна вважати форс-мажором та підставою для звільнення від відповідальності за невиконання зобов’язань?

- Чи має карантин вплив на порядок здійснення розрахунків?

- Чи є законним проведення перевірок контролюючими органами, слідчих (розшукових) дій органами досудового розслідування, зважаючи на встановлені обмеження в умовах карантину?

АО «Barristers»пропонує:

- Надання роз’яснень у формі онлайн-консультацій для працівників та керівників компаній.

- Проведення за погодженням з клієнтом вебінарів та тренінгів з актуальних питань (обшуки, допити) з використанням онлайн-додатків, в тому числі за допомогою програми ZOOM

- Індивідуальний підхід до здійснення аудиту кейсів клієнта та встановлення їх відповідності нововведенням, впровадженими у зв’язку з поширенням COVID-19.

- Розробку стратегії для власників компаній, щодо подальших дій в умовах карантину, зокрема з метою мінімізації негативних наслідків, фінансових втрат для бізнесу та уникнення штрафних санкцій, які можуть бути застосовані як державними органами, так і контрагентами.

Закон і Бізнес