Закон і Бізнес


Відсотки до скарбниці


№8 (1462) 29.02—06.03.2020
3053

На семінарі «Податкові зміни 2020: Нові виклики та рішення» партнер та керівник податкової практики Evris Андрій Реун розповів про новації в правилах трансфертного ціноутворення у розрізі законопроекту №1210.


Спікер розповів про зміни в критеріях пов’язаності осіб, введення трирівневої документації (звіт у розрізі країн та майстер-файл), «конструктивні» дивіденди та багато іншого.

У семінарі брали участь провідні експерти ринку: голова Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев; партнер, керівник практики міжнародного оподаткування Jurimex Олег Чайка, а також провідний експерт з питань оподаткування, яка брала участь у розробці законопроекту №1210, Вiта Форсюк.

Нещодавно адвокати Evris відвідали засідання «Податкова лібералізація vs податковий терор», що організував комітет з податкового та митного права Асоціації правників України. У фокусі дискусії були такі питання: зміни до адміністрування податків; перевірки «по-новому»; вина та відповідальність платника податків; зміни щодо трансфертного ціноутворення.