Закон і Бізнес


Як правильно обрати керівника ОСББ, — думка експерта


24.02.2020 16:29
3790

З 1 травня в усіх без винятку багатоквартирних будинках мають запрацювати керуючі компанії або ОСББ. Там, де їх немає, керівників будинків будуть призначати місцеві органи.


Що слід мати на увазі, — про це у третьому випуску проекту «Погляд Фазекоша» говорили з головою Асоціації ОСББ м. Мукачева Ігорем Капітаном президент Асоціації захисту прав правників, голова РАЗО Олексій Фазекош та керівник секретаріату АЗПП Дарія Біловар.

Гість програми розповів, про що треба думати, коли обираєте керівників ОСББ, чи не крадуть вони гроші, як йому співпрацюється з міським мером Андрієм Балогою, а також чому він (І.Капітан) вирішив балотуватися в місцеві депутати.

«Наразі мешканців багатоповерхівок «лякають» розправою з боку місцевої влади, — відзначають автори програми. — Хоча насправді, як показує досвід Мукачева і особисто Ігоря Капітана, при наявності реального бажання змінити місто на краще, дбати і розвивати його інфраструктуру, як це робить молодий, але досвідчений міський мер Андрій Балога, співпраця між ОСББ і владою є досить конструктивною».

Закон і Бізнес