Закон і Бізнес


П’яний адвокат підрізав автомобілі на дорозі (відео)


24.02.2020 12:11
10231

Київський адвокат, рухаючись на «Toyota Prado» трасою «Харків-Київ» створював аварійні ситуації на дорозі: по діагоналі підрізав автомобілі, які рухалися на швидкості понад 150 км/год та зачіплював узбіччя. Виявилось, що водій знаходився в нетверезому стані.


Про неадекватного водія відразу повідомили поліції, передає «ЗіБ» з посиланням на «Police Control Ukraine».

Шалений картинг закінчився тим, що автівка  врізалась у відбійник та зупинилась. Водієм «Toyota Prado» виявився чинний адвокат Деркач Віктор Федорович, який ледь стояв на ногах та представлявся генералом юстиції.

Порушник намагався знову сісти за кермо свого авто та поїхати з місця подія. Але йому завадив харківський адвокат разом із небайдужими громадянами.

Патрульні виявили у салоні «Toyota Prado» пляшки з алкоголем та перевірили документи. Зокрема, у п’яного водія було посвідчення адвоката та дозвіл на носіння зброї «Форт-12Р» (травматичний пістолет). Також було наявне посвідчення від поліцейської асоціації.

Під час проходження огляду на стан сп‘яніння він ображав адвоката та інших громадян. У нього було виявлено 2,68 проміле алкоголю в крові.

Поліцейські склали на п‘яного керманича протокол за ст. 130 КУпАП і вилучили зброю. Разом з цим повідомили, що, ймовірно, відповідні матеріли будуть відправлені до Яготинського районного суду Київської області.

Переглянути повний репортаж та відео по цій події можна за посиланням.

Закон і Бізнес