Закон і Бізнес


Бонус за побачення


№7 (1461) 22.02—28.02.2020
3030

Самотній житель американського округу Джонсон, штат Канзас, пообіцяв заплатити $25 тис. тому, хто організує йому зустріч із жінкою його мрії.


Таким чином 47-річний Джефф Гебхарт вирішив не тільки влаштувати своє особисте життя, але і допомогти місцевому притулку для бездомних тварин, повідомляється на сайті телестанції KCTV.

Він пропонує будь-кому охочому спробувати знайти для нього жінку, яка ідеально йому підходила б. І обіцяє заплатити цій людині $25 тис., а також переказати таку ж суму на рахунок притулку.

Дж.Гебхарт зізнався, що втомився від побачень і онлайн-знайомств. У оголошенні чоловік поцікавився у людей, що вдало одружилися, на яку суму вони оцінили б зустріч зі своєю другою половинкою. «Моєму згаяному на пошуки дівчини часу і стражданням, які супроводжували цей процес, безумовно, можна знайти грошовий еквівалент, утім, приблизно таку ж суму я витратив би на побачення», — відзначив він.

Перш ніж зробити таке незвичайне оголошення, чоловік проконсультувався з друзями, багато з яких є психологами. Разом вони створили невеликий опитувальник, щоб охочим було легше підібрати для Дж.Гебхарта відповідну пару.