Закон і Бізнес


Водіям повертатимуть 18% страховки за безпечне водіння — створено додаток


Інтерфейс додатка

13.02.2020 18:45
17802

В Україні створено перший електронний сервіс, який нараховує гроші за безпечне керування авто.


Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій, передає «Закон і Бізнес» з посиланням на прес-службу Кабінету Міністрів.

«Стартап Штрафи UA розробив додаток, що повинен знизити кількість аварій на дорогах. Система дозволяє оцінити водіння конкретного водія і мотивувати не порушувати. За відповідальну поведінку на дорозі водій отримує нагороду – до 18% кешбека від суми страхування. Знижка формується неодноразово та постійно змінюється залежно від безпечності стилю водіння», — заявив В.Криклій.

«Перший рейтинг свого керування користувач побачить після виконання 10 поїздок. Разом з рейтингом водію буде запропоновано суму кешбеку. Стартап також розробив віджет для міст. Він дозволяє водіям, які прямують в інше місто, враховувати всі чинники та бути більш уважними в новій місцевості», — пояснив міністр.  

Наразі сервіс «Безпечне водіння» працює у тестовому режимі. Вже розроблено додаток для IOS і усі бажаючи водії можуть протестувати бета-версію програми. Також розробники планують запуск застосунку для Android.

Закон і Бізнес