Закон і Бізнес


Адвокати змагатимуться за Кубок UNBA-2020


11.02.2020 18:00
2643

У Києві 28 – 29 березня 2020 року відбудеться Національний турнір з футболу серед адвокатів «Кубок UNBA 2020».


Як повідомили «ЗіБ» в НААУ, турнір з футболу пройде за адресою пр.Академіка Глушкова, 1, «REJO ВДНГ».

Ради адвокатів регіонів мають  до 2 березня 2020 року забезпечити реєстрацію команд адвокатів та сформувати і подати до Секретаріату НААУ списки команд (учасників команд).

Правила участі у чемпіонаті визначають, що до змагань допускаються команди адвокатів регіонів із офіційно визначеною назвою у складі не більше 15 гравців. Від кожного регіону до участі у змаганнях можуть бути допущені не більше 2 (двох) команд, які сформовані із адвокатів цього регіону (згідно відомостей з ЄРАУ).

Учасником команди, який представляє відповідний регіон у Змаганнях, може бути адвокат, який згідно із відомостями з ЄРАУ обліковується в органі адвокатського самоврядування цього регіону. Також до складу команди може бути включений один стажист та один помічник адвоката, відомості про якого обліковуються в ЄРАУ не менше ніж останні шість місяців на момент проведення турніру.

Не допускається участь адвоката за команду іншого регіону у Змаганнях. Виключення з цього правила можуть встановлюватись Комітетом з фізичної культури та спорту НААУ спільно з Організаційним Комітетом з підготовки проведення Всеукраїнських змагань індивідуально по кожному регіону та лише у випадку наявності у декількох регіонів об’єктивних складнощів формування збірної адвокатів в кожному з цих регіонів (можливе прийняття спільного рішення Комітетом з фізичної культури та  спорту НААУ спільно з Організаційним Комітетом з підготовки проведення Всеукраїнських змагань про формування збірної адвокатів з вказаних регіонів (два регіони можуть створити одну спільну збірну). У випадку формування однієї спільної збірної адвокатів з декількох регіонів не допускається формування додаткових окремих команд в кожному з регіонів, з яких сформована збірна адвокатів.

Закон і Бізнес