Закон і Бізнес


ССО п'ять годин тримала оборону 5ААС


29.01.2020 12:40
4265

Працівники Служби судової охорони протягом п’яти годин боролися з провокаціями та погрозами від відвідувачів П'ятого апеляційного адміністративного суду, які не хотіли дотримуватися правил пропускного режиму до суду.


Як повідомили «ЗіБ» в прес-службі 5ААС, невідомі особи, що назвали себе учасниками процесу та представниками преси, хотіли зайти до приміщення суду. Однак під час перевірки на контрольно-пропускному пункту суду (КПП) спрацював металодетектор. На прохання пред'явити документи, що посвідчують особу, та продемонструвати, чи є серед особистих речей присутніх заборонені предмети чи речовини, працівники Служби судової охорони отримали лайливу відмову.

Протягом п'яти годин працівники ССО роз'яснювали правила пропускного режиму до суду, поки присутні продовжували з'ясовувати стосунки, всіляко провокували на конфлікт, перешкоджали іншим відвідувачами пройти до будівлі та навіть погрожували.

Після завершення робочого дня зазначені особи відмовились залишати КПП суду та продовжили свою неприйнятну поведінку. Саме тому керівництво 5ААС та працівники ССО звернулися до правоохоронних органів задля запобігання можливої небезпеки.

Дані про цей інцидент внесені до ЄРДР за ч. 3 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство).

Закон і Бізнес