Закон і Бізнес


В Україні починає роботу платіжна система Clear Junction


14.01.2020 14:26
3307

В Україні зареєстрована ще одна міжнародна платіжна система — Clear Junction, яка стала 13-ю системою в країні, платіжною організацією якої є нерезидент.


Відповідне рішенні про узгодження умов та порядку діяльності в Україні цієї платіжної системи ухвалив Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності банків, нагляду (оверсайту) платіжних систем Національного банку, передає «Закон і Бізнес» з посиланням на прес-службу НБУ.

Платіжною організацією міжнародної платіжної системи Clear Junction є компанія Clear Junction Limited, що зареєстрована у Великобританії та має статус авторизованої установи електронних грошей. У Нацбанку зазначають, що вихід нової платіжної системи на ринок України розширить можливості для отримання послуг з переказу коштів як для українців, що знаходяться за кордоном, так і для іноземців, що здійснюють транскордонні перекази коштів в Україну.

Таким чином кількість зареєстрованих в Україні міжнародних платіжних систем, платіжною організацією яких є нерезидент, досягла 13.

Закон і Бізнес