Закон і Бізнес


Мандри за зодіаком

Які подорожі будуть сприятливими згідно з гороскопом


Що частіше ви показуєте себе морю і пляжу, то рідше — лікареві.

№1 (1455) 12.01—17.01.2020
3375

Де відпочити? Така проблема виникає у кожного, хто має гроші і час. Письменниця і астролог Керолайн Фолкнер розповіла Evening Standard, в які країни найліпше поїхати в 2020 році.


Овнам найліпше подорожувати в місця, які допомагають підвищити їхню духовну енергію. Можна вибирати між островом Пасхи, стародавніми пірамідами в Боснії, горою Кайлас (Китай), а також британським Стоунхенджем.

Тим, хто народився під знаком Тельця, рекомендується їхати до місць, де збереглася первозданна природа, щоб навести лад у думках. Куба, Галапагоські острови, Ботсвана, затока Барафандл в Уельсі або гори Сперрінс в Північній Ірландії — оптимальний вибір.

Близнюкам астролог радить «знайти внутрішню правду і натхнення». Тому подорожі повинні стимулювати як розумово, так і фізично. Вибирайте між курортом Санкт-Моріц у Швейцарії, Південно-Африканською республікою, Аляскою і Дубліном.

Рік, що настав, — початок яскравого шляху до емоційної свободи. Будь-який напрямок, який зцілює серце і надихає душу, повинен бути в списку подорожей у Раків. Тому їм найліпше вирушити до Грузії, в долину Урубамба в Перу або на острови Барбадосу.

Левам на перше місце необхідно поставити «творчі дослідження і відкриття», щоб не допустити емоційного вигорання. Нью-Йорк, Париж, Копенгаген, Лондон, півострів Гоуер (Уельс) — всі ці місця допоможуть розслабитися і відкрити для себе багато нового.

Будь-яка країна або місто, які допоможуть Дівам більше дізнатися про мистецтво, духовність, іншу культуру чи історію, надихатимуть їх, упевнена астролог. Такими місцями вона вважає Лос-Анджелес, Тулум (Мексика), острів Ронг (Камбоджа), Хайленд (гірська частина Шотландії).

У Терезів у 2020 році повинен відбутися енергетичний підйом. Подорожувати найліпше з партнером або, якщо це поки що неможливо, прагнути відкривати для себе нові радощі. Вирушайте на Мальдіви, до Ріо-де-Жанейро або Австралії, де буде можливість зміцнити взаємини або почати їх.

У Скорпіонів відбуватимуться зміни в особистому житті і кар’єрі. Для того щоб все склалося, К.Фолкнер радить поїхати в подорож, яка посприяє духовному пробудженню. Наприклад, у пустельне місто Седона (США), Єгипет або Стамбул.

Стрільцям необхідно використовувати будь-які можливості для особистісного зростання і прогресу, які почалися в 2019 році. Для цього вибирайте місця, де багато простору, щоб в життя прийшло більше натхнення: Гаваї, Балі, Тоскану або британський парк Лейк-Дистрикт.

Козерогам слід поліпшувати настрій, веселитися і радіти, оскільки попередні роки були нелегкими. Щоб зарядитися позитивною енергією, Токіо, барвиста Індія, сонячні Багамські острови і парк Кілларні в Ірландії — безпрограшні варіанти.

Водолії наполегливо працювали протягом кількох років. Тому будь-яка подорож, навіть до Арктики, допоможе їм оговтатися. Також можна вирушити до Лапландії або прогулятися по пагорбах у Лангхольмі (Шотландія).

Рибам необхідно очиститися від негативу, тому найліпше бути ближчими до природи. Мадагаскар, Ніагарський водоспад, Лагуна-Колорадо (Болівія) — місця, які допоможуть розслабитися і відпочити від суєти.