Закон і Бізнес


З Новим роком та Різдвом Христовим!


31.12.2019 05:18
5862

Редакція газети «Закон і Бізнес» від щирого серця вітає своїх читачів з Новим роком та Різдвом Христовим!


Шановні друзі!

Кожен Новий рік ми зустрічаємо з новими мріями та сподіваннями. Рік, що минає, дав нам підстави для таких сподівань, а генерація нових облич дала надію на рух до панування в державі її конституційних засад — демократичності, соціальної орієнтованості, правової захищеності. І, можливо, кроки в цих напрямках не так помітні, але є маркери, що дозволять передбачити шлях, яким ми рухатимемося найближчі 4 роки.

Рік, що настає, насамперед дасть старт обігу землі. Від того, чи враховуватиме реформа думку більшості українців, можна буде судити про демократичну складову. Обіцяні Урядом перетворення в соціальній сфері дадуть відповідь, чи залишатиметься в молоді бажання жити та працювати в нашій країні. А швидкість просування розслідувань резонансних злочинів визначить, чи стане нова влада дійсно вироком для кожного, хто сприймав чи сприйматиме державні інститути як спосіб для задоволення власних потреб.

Бажаємо, щоб у новому році вас не спіткали розчарування, аби робота приносила лише задоволення, а поруч були близькі та друзі, які надихнуть та підтримають, і в кожного вистачило сил на справдження заповітних мрій! Щиросердо зичимо всім здоров’я, щастя, затишку в родинному колі та миру!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

До нових зустрічей на сторінках «ЗіБ»!

Закон і Бізнес