Закон і Бізнес


Підсумки діяльності ССО: за місяць затримано чотирьох правопорушників


27.12.2019 14:12
5227

У територіальних управліннях Служби судової охорони відбулися підбиття підсумків діяльності за 2019 рік. Зокрема, за місяць співробітники Служби затримали чотирьох злочинців та запобігли сотням спробам правопорушень.


Начальники територіальних управлінь Служби судової охорони ознайомили керівництво місцевої судової влади з ходом становлення та розвитку територіальних підрозділів Служби, обсягами виконаних завдань, пріоритетними напрямами діяльності в наступному 2020 році, передає «ЗіБ».

Як повідомили в ССО, начальник Територіального управління Служби у Вінницькій області полковник Служби судової охорони Євгеній Прудиус відзвітував про прийняття ста відсотків судових установ Вінниччини під охорону. А начальник Територіального управління Служби у м. Києві та Київській області полковник Служби судової охорони Ігор Коваленко повідомив, що його територіальний підрозділ взяв під охорону вже 42 судові установи на Київщині.

За інформацією начальників територіальних управлінь, лише за останній місяць співробітники Служби затримали чотирьох осіб, підозрюваних у вчиненні кримінальних правопорушень, попередили майже сотню спроб незаконного пронесення у приміщення судових установ заборонених предметів, зокрема ножів, пристроїв для відстрілу гумовими кулями та балончиків із речовинами сльозоточивої дії.

За вагомий внесок у розбудову та становлення Служби судової охорони одинадцятьом співробітникам були присвоєні чергові спеціальні звання. Багато співробітників заохочено подяками та грамотами від Голови Служби судової охорони. Так, у Харкові старші сержанти Віталій Цибульник та Станіслав Нос, які два дні тому затримали чоловіка, що намагався пронести до будівлі Господарського суду Харківської області предмет, схожий на бойову гранату Ф-1, отримали Подяки від Голови ССО Валерія Бондаря.  

Закон і Бізнес