Закон і Бізнес


РСУ обрала членів конкурсної комісіє з відбору ВККС


20.12.2019 12:36
4266

Рада суддів України визначилася з членами Конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади члена ВККС України.


Як повідомили «ЗіБ» в РСУ, у засіданні взяли участь 24 члени Ради, які досить оперативно розглянули питання порядку денного.

Щодо питання «Про обрання трьох членів Ради суддів України до складу Конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України», то члени Ради вирішили голосувати за кандидатів у таємному режимі. Для цього було обрано лічильну комісію та виготовлено бюлетні, до яких внесли чотири кандидатури: Вадима Бутенка — суддю Фастівського міськрайонного суду Київської області, Оксану Марченко — суддю Господарського суду міста Києва, Віктора Остапука — суддю Верховного Суду та Богдана Моніча — суддю Сьомого апеляційного адміністративного суду.

Після підрахунку голоси розподілися наступним чином: Вадим Бутенко — отримав 10 голосів, Оксана Марченко — 16, Богдан Моніч — 13, Віктор Остапук — 15.

Відтак, Рада суддів України обрала до складу Конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади члена ВККС: О.Марченко, В.Остапука та Б.Моніча.

Наступне засідання РСУ відбудеться наприкінці січня 2020 року.

Закон і Бізнес