Закон і Бізнес


Офіс Портнова в Станиці Луганській надає безкоштовну юридичну допомогу постраждалим від війни


.

18.12.2019 13:39
12576

Юрист Андрій Портнов відкрив в с.м.т. Станиця Луганська (Луганська область) офіс для надання безкоштовної юридичної допомоги громадянам України, постраждалим від війни на Донбасі.


Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила адвокат, голова Європейської правозахисної спілки Марина Паринова, передає «Закон і Бізнес».

Повідомляється, що офіс займатиметься питаннями безкоштовної юридичної допомоги громадянам України, постраждалим від війни. На першому плані - допомога найменш захищеним людям з питань відновлення виплати пенсій і соціальної допомоги, встановлення фактів народження і смерті, вирішення питань щодо спадкування, а також по відновленню втрачених документів. Перелік актуальних питань і видів допомоги буде доповнюватися.

«Цей, поки невеликий проект, буде рости. Відгукнулася величезна кількість людей, готових допомагати, і ми будемо розширювати можливості співпраці, будемо допомагати зустрітися тим хто шукає допомоги і тим, хто готовий допомогти», - написала М.Парінова.

Раніше сам А.Портнов повідомляв про те, що частину персональних доходів використає на створення та утримання юридичного офісу в Станиці Луганській, де юристи надаватимуть людям безкоштовну допомогу з оформлення і супроводу в судах і органах влади пенсійних, реєстраційних, пропускних і інших проблем.

Офіс Андрія Портнова в Станиці Луганській знаходиться за адресою вул. Першого Травня, 33, 3й поверх (будівля Укртелекому).

Контактні телефони (Whatsapp, Viber, Telegram):

066 303 44 45

066 303 44 46

066 303 44 47

Адреса електронної пошти: pravodonbass@gmail.com

Закон і Бізнес