Закон і Бізнес


Критерії привабливості

У кого більше шансів бути запрошеним на побачення


Наявність у домі кішки у партнера швидше налякає чоловіка, ніж жінку.

№49 (1451) 14.12—20.12.2019
3630

Для першого побачення матеріальні цінності великої ролі не відіграють? Хто так вважає — дуже помиляється, упевнені дослідники.


Наявність нерухомості приваблює представників обох статей. Результати опитування, проведеного соціологічним інститутом YouGov спільно з порталом Statista, показують, що кожен другий чоловік швидше погодиться піти на побачення, якщо у потенційного партнера є своє житло. Менше від половини (але 45%!) жінок керуються такими ж міркуваннями.

Дивно, що чоловіки виявилися більш меркантильними: через відсутність нерухомості 4% опитаних заявили, що побачення може не відбутися. Для жінок цей чинник менш важливий: тільки 2% зізналися, що партнер без власного житла їх відштовхне.

Наявність автомобіля додає привабливості потенційному партнерові в очах чоловіків і жінок однаково. На 3-му і 4-му місцях в рейтингу привабливості опинилися домашні вихованці. Причому «собачників» запросять на побачення швидше, ніж «котолюбів», до того ж жінки в цілому більш прихильні до домашніх тварин.

Можна було б припустити, що вони прихильні і до партнерів, у яких є бажання мати потомство. А ось і ні. Для кожної третьої жінки бажання партнера мати дітей є критерієм виключення його зі списку потенційних кандидатів. Їх це передчасне питання (адже мова йде лише про перше побачення!) про сім᾽ю і майбутніх дітей швидше відлякує.

А ось найбільшу відштовхувальну силу мають пірсинг і татуювання. Для третини опитаних це явний мінус у партнера.