Закон і Бізнес


На Закарпатті започатковано майданчик для комунікацій між судами та ЗМІ


06.12.2019 17:39
2930

5 грудня в Ужгороді в приміщенні Закарпатського апеляційного суду відбувся круглий стіл, присвячений темі налагодження та забезпечення ефективних комунікацій між інституціями системи правосуддя, ЗМІ та громадськістю.


Під час заходу було створено Міжвідомчий комунікаційний комітет та підписано Меморандум про взаємодію і співпрацю представників системи правосуддя в Закарпатській області із представниками ЗМІ, передає «Закон і Бізнес» з посиланням на «VectorNews».

Координатором Комітету обрано — голову Закарпатського апеляційного суду Ганну Фазикош. Заступником Комітету став голова Ради адвокатів Закарпатської області Олексій Фазекош, а секретарем обрали Юдіту Кондракову, прес-секретаря Закарпатського апеляційного суду.

За словами учасників заходу Меморандум був укладений з метою розвитку та розширення взаємодії і комунікації з представниками ЗМІ та громадськості, а також між інституціями системи правосуддя, наслідком роботи Меморандуму стане створення платформи для співпраці з реалізації програм доступу до правосуддя.

Наразі вже домовлено, що основними напрямами діяльності Комітету буде усний та письмовий обмін інформацією, розробка комунікаційних, стратегічних та поточних планів, здійснювати оперативний обмін інформацією, спільно виробляти та реалізовувати навчальні програми для громадян, представників ЗМІ з метою покращення іміджу системи правосуддя.

Закон і Бізнес