Закон і Бізнес


В апеляційні суди шукають керівників апаратів


06.12.2019 13:58
3853

Державна судова адміністрація України оголосила конкурс на зайняття вакантних посад керівників апаратів апеляційних судів.


Як повідомили «ЗіБ» в ДСА, відкрито вакансії керівників апаратів Першого апеляційного адміністративного суду, П'ятого апеляційного адміністративного суду та Кропивницького апеляційного суду.

Відповідно до наказу ДСА №1155, до участі у конкурсі на зайняття високоповажних посад керівників державної служби апеляційного суду запрошуються молоді юристи.

Посадовий оклад керівника апарата суду складатиме 14100 тис. гривень, а також передбачено надбавки та премії.

Для участі у конкурсі необхідно до 13 грудня подати до конкурсної комісії наступні документи: заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів, резюме, копію паспорту, декларацію про доходи, сертифікат про вільне володіння державною мовою, заява про відсутність заборгованості по аліментам. Докладніше про перелік документів — за посиланням (зразки всіх необхідних документів для кандидатів можна завантажити тут).

Зазначимо, що кандидати в керівники повинні ще пройти тестування на володіння англійською мовою, що відбудеться 18 грудня.

Детальніше про умови проведення конкурсу, читайте за посиланням.