Закон і Бізнес


Невідомий повідомив, що в нікопольському суді вибухне бомба


04.12.2019 10:30
3918

У маленькому районному центрі Дніпропетровської області у суді бушують гарячі пристрасті. Два роки тому згорьований батько, сина якого вбили, підірвав себе та одного із ймовірних вбивць. Чи повториться історія ще раз? Адже до суду надійшло повідомлення про закладення бомби.


В останній день листопада два роки тому в Нікопольському міськрайонному суді під час розгляду справи про умисне вбивство та незаконне поводження зі зброєю , члени родин обвинувачених погрожували служителям Феміди фізичною розправою. Після того, як судді оголосили перерву, стався вибух, внаслідок якого було пошкоджено майно установи. Батько одного із постраждалих  підірвав дві гранати. Сам чоловік та один із підозрюваних загинули, а десятьох госпіталізували. Апеляційний суд на початку листопада цього року інших обвинувачених у вбивстві звільнив з-під варти.

Рівно через два роки після цієї події на гарячу лінію правоохоронних органів подзвонив невідомий і повідомив, що вибух у суді повториться 4 грудня.

Судді звернулись до Вищої ради правосуддя (№6313/0/6-19), Ради суддів та Генерального прокурора з повідомленням, у якому повідомляють, що ймовірність повторного вибуху висока, а погрози в бік служителів Феміди стали з того часу систематичними та відвертими.

З подібним повідомленням судді також звернулись в поліцію. Вони сподіваються, що правоохоронці зможуть їх захистити у майбутньому від вибухів.