Закон і Бізнес


АПУ виповнилося 17 років


29.11.2019 16:43
2777

29 листопада Асоціація правників України святкує свій 17-й День народження, презентуючи нове оформлення бренду.


Минув черговий етап історії АПУ – позаду вражаючий шлях, який ця правнича спільнота подолала разом зі своїми членами. Ключова перемога —єдність. Вона формувалась та міцніла упродовж всього часу. Це — тисячі представників юридичної професії. Вони різні, однак мають спільні мету, прагнення та принципи. Тільки тепер об’єднання міцно стоїть на ногах і рухається далі: разом із темпами навколишнього світу. Спільноту створено задля об’єднання колег юристів, які мають на меті стверджувати верховенство права. А це — наступний крок.

Асоціація має декілька векторів діяльності, які активно впроваджуються та розвиваються. Це — лідерство, експертність, законодавчі можливості, комунікація, ріст та розвиток як у межах спільноти, так і поза нею.

Тільки цього року було проведено 13 масштабних заходів, 156 комітетських засідань та 140 засідань відділень, направлено 38 комітетських звернення та висвітлено 9 публічних позицій.

«Як активний член та діючий Президент Асоціації можу зауважити, що за всі свої 17 років існування АПУ стала чи не найвизначнішою правничою спільнотою, яка об’єднує. У далекому 2002 році Асоціація була створена задля об’єднання, поділених відстанню колег-юристів, які вирішила боротися за верховенство права в країні разом. Цю місію АПУ зуміла пронести крізь роки. Ми живемо нею сьогодні, житимемо і в майбутньому. Своїми діями ми несемо постійний потік змін, у якому немає місця зупинкам. Саме тому думка зробити ребрендинг є логічною та зрозумілою. У 17 років молоді люди вступають до університету, влаштовуються на роботу, приймають якісь важливі рішення, які визначають їхнє подальше майбутнє. Те ж саме можна сказати про Асоціацію правників України. Ми стали дорослішими, мудрішими та більш привабливими. Далі буде цікавіше», — зазначає Президент Асоціації правників України Денис Бугай.

Закон і Бізнес