Закон і Бізнес


Засідання ВРП 5 листопада 2019 року


05.11.2019 10:05
5694

Серед іншого розглядатимуться дві скарги суддів на рішення дисциплінарних палат ВРП про притягнення до дисциплінарної відповідальності та одна — щодо рішення КДКП.


ПРОЕКТ

 

Порядок денний № 80

засідання Вищої ради правосуддя

5 листопада 2019 року

 

1. Розгляд питання про звільнення ЄМЄЛЬЯНОВОЇ Галини Олександрівни з посади судді Джанкойського міськрайонного суду Автономної Республіки Крим на підставі пункту 3 частини шостої статті 126 Конституції України відповідно до рішення Першої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 13 вересня2019 року № 2441/1дп/15-19.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддяОвсієнко А.А.)

2. Розгляд скарги судді Орджонікідзевського районного суду міста Харкова МАТВІЄВСЬКОЇ Ганни Вячеславівни на рішення Першої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 19 квітня 2019 року № 1204/1дп/15-19 про притягнення її до дисциплінарної відповідальності.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддяГоворуха В.І.)

3. Розгляд клопотання представника судді Московського районного суду містаХаркова ФЕРЕНЧУК Олени Вікторівни – адвоката Остапенка ДмитраМиколайовича про поновлення строку на оскарженнярішенняПершоїДисциплінарноїпалатиВищої ради правосуддявід 30 серпня 2019 року № 2294/1дп/15-19 про притягненнясудді до дисциплінарноївідповідальності.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддяОвсієнко А.А.)

 

4. Розгляд скарги судді Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська КУДРЯВЦЕВОЇ Тетяни Олександрівни на рішення Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 12 серпня 2019 року № 2072/2дп/15-19 про притягнення судді до дисциплінарної відповідальності.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Шапран В.В.)

5. Розгляд питання про поновлення прокурору Ужгородської місцевої прокуратури Закарпатської області ТОЛОЧКУ Артему Олександровичу строку на оскарження рішення Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів від 29 травня 2019 року   № 162дп-19 про притягнення його до дисциплінарної відповідальності.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддяГоворуха В.І.)

6. Розгляд скарги Гончаренко Ольги Володимирівнина рішення Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів від 19 червня  2019 року № 181дп-19 про закриття дисциплінарного провадження  № 11/2/4-392дс-59дп-19 щодо керівника Новомосковської місцевої прокуратури Дніпропетровської області НОСЕНКА Артема Олександровича та прокурора Новомосковської місцевої прокуратури Дніпропетровської області СЕРЧЕНКА Станіслава Андрійовича.

(Доповідач – член вищої ради правосуддя Шапран В.В.)

7. Розгляд повідомлення виконувача обов’язків голови Гусятинського районного суду Тернопільської області ЛИСЮК Ірини Олександрівни про втручання в її діяльність щодо здійснення правосуддя.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Овсієнко А.А.)

 

8. Розгляд повідомлення судді Шевченківського районного суду міста Києва ГОЛУБ Оксани Анатоліївни про втручання в діяльність судді щодо здійснення правосуддя.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Худик М.П.)

 

9. Про затвердження висновків членів Вищої ради правосуддя про відсутність підстав для вжиття заходів щодо забезпечення незалежності суддів та авторитету правосуддя:

1) Овсієнка А.А. – за повідомленнямсуддіДзержинського районного суду містаХаркова ЦВІРЮКА Дениса Васильовича;

2) Худика М.П. – за повідомленнями судді Полонського районного суду Хмельницької області ДІДЕК Марії Богданівни.

(Доповідач – Голова Вищої ради правосуддяОвсієнко А.А.)

 

10. Різне.

Закон і Бізнес