Закон і Бізнес


На Миколаївщині представили нового керівника ТУ ДСА


28.10.2019 12:40
3978

Новим очільником Територіального управління Державної судової адміністрації України у Миколаївській області став Олексій Сальніков.


25 жовтня на базі Миколаївського апеляційного суду відбулася розширена нарада за участю голови Державної судової адміністрації України Зеновія Холоднюка з головами, суддями та керівниками апаратів апеляційного та місцевих судів Миколаївської області, а також представниками Територіального управління ДСА України у Миколаївській області, передає «ЗіБ».

Як повідомили у ДСА, під час наради З.Холоднюк окреслив основні зміни та новації, що відбудуться у судовій системі щодо діяльності органів суддівського врядування, та представив працівникам системи правосуддя Миколаївщини нового начальника Територіального управління ДСА України у Миколаївській області О.Сальнікова.

Зазначається, що О.Сальніков пройшов конкурсний відбір на цю посаду  та був призначений наказом ДСА  України від 22.10.2019  №  423/к.

Має дві вищі освіти, у 2004 році закінчив Донецький університет економіки та права, спеціальність «правознавство»; Донецький національний технічний університет,  спеціальність «Державне управління», склав кандидатські іспити для вступу в аспірантуру.

О.Сальніков викладав карне та адміністративне права у Донецькому університеті економіки та права, працював у регіональних відділеннях Фонду державного майна та на керівних посадах державних підприємств.

Закон і Бізнес