Закон і Бізнес


Привітання з Днем юриста


08.10.2019 11:34
18420

День юриста – професійне свято людей, життя яких підпорядковане гаслу «Знати право, служити праву, захищати право», відзначається сьогодні, 8 жовтня. Редакція газети «Закон і Бізнес» долучається до привітань і бажає колегам професійних успіхів, плідної роботи і добробуту на довгі роки!


Привітання Президента України з нагоди Дня юриста

Шановні друзі!

Щиро вітаю вас із професійним святом — Днем юриста.

Ваша щоденна і самовіддана боротьба за справедливість, гуманність, законність та правопорядок відіграють провідну роль у подоланні викликів сьогодення і розбудові України як правової та демократичної держави.

Переконаний, що правнича спільнота компетентних, зрілих та ініціативних фахівців і надалі докладатиме зусиль задля наближення вітчизняної правової системи до європейських стандартів, утвердження принципів верховенства права, вірності ідеалам правди і поваги до закону.

Бажаю усім вам міцного здоров’я, миру, наснаги та нових звершень в ім’я України.

Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ

 

Привітання Голови Вищої ради правосуддя Андрія Овсієнка

Шановні колеги!

Щиро вітаю із професійним святом – Днем юриста!

Усі, хто обрав цей фах, покликані вирішувати конфлікти, знаходити компроміси, підвищувати правову культуру і вдосконалювати українське законодавство. Саме тому представники правничої професії несуть подвійну відповідальність перед суспільством як за прийняті рішення, так і за вплив на правосвідомість усіх громадян.

Хочу висловити подяку юристам усіх сфер діяльності за достойний захист прав і свобод українців та побажати постійного прагнення до удосконалення знань, неупередженого ставлення до справ, визнання та поваги вашої праці.

Щиро бажаю здоров’я, надійних партнерів та вірних друзів, оптимізму, наснаги і нових перемог!

Голова Вищої ради правосуддя  А.А. Овсієнко

 

Привітання Голови Державної судової адміністрації України Зеновія Холоднюка

Шановні колеги-юристи!

Від імені Державної судової адміністрації та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з Вашим професійним святом – Днем юриста!

Обравши свою професію, Ви свідомо стали на шлях служіння його величності Закону, на захист прав і свобод громадян, відновлення справедливості і утвердження верховенства права.

Бути юристом – суддею, працівником апарату суду, адвокатом, прокурором, правозахисником, юридичним консультантом – це велика честь і відповідальність.

Ви маєте високу відповідальність і здатність пропускати крізь себе людські проблеми, їхній біль, зберігаючи холодний розум, застосовуючи ґрунтовні знання законодавства і зберігаючи глибоку повагу до колег, які задіяні з Вами в судовому процесі.

Ви гідні шани й визнання суспільства, належної винагороди за працю та вдячності за час, який Ви проводите над Законами, бо саме від Вас залежить подальша доля людини, установи, органу і навіть держави.

Я щиро вірю, що попри труднощі, бо вони тимчасові, Ви збережете вірність професії, а у свідомості людей асоціюватиметеся зі Справедливістю та Законністю.

Шановні юристи! Нові перспективи відкриваються через прийняття виважених, розумних та справедливих рішень, які допомагають людям зберегти й відстояти свої чесноти. Переконаний, що властиві Вам якості, принциповість та невичерпна віра в Закон завжди будуть надійним підґрунтям успішної діяльності на Вашому професійному шляху.

З повагою, Голова ДСА України  Зеновій Холоднюк

 

Привітання Голови Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Сергія Вилкова  

Шановні колеги, прийміть найщиріші вітання зі словами вдячності за вашу нелегку працю!

Сьогодні маю честь привітати вас з професійним святом. Ваша роль у нашому суспільстві завжди буде важливою і необхідною. Юрист — це не професія, а покликання людини. Це також велика честь і ще більша відповідальність. Адже забезпечення прав та свобод кожного громадянина, розбудова демократичного правового суспільства, безперечно, залежать саме від вас. Тож успіхів вам у цій благородній справі!

Бажаю міцного здоров’я, ентузіазму, бадьорості та сил. Нехай усі справи успішно фінішують, а в особистому житті панує щастя, спокій та любов.

Міцного здоров’я, благополуччя і добра вам та родинам!

З повагою, Голова ВКДКА С.В. Вилков