Закон і Бізнес


Чекайте поповнення!


Натисність на зображеня, аби завантажити результати рейтингу.

№39 (1441) 05.10—11.10.2019
11989

Невдовзі варто чекати поповнення лав у спеціалізованих судах першої ланки. Принаймні, усі 76 вакансій у 33 судах виявилися заповненими за результатами конкурсу, що був оголошений у серпні.


У перший день жовтня Вища кваліфікаційна комісія суддів схвалила та оприлюднила список переможців у конкурсі на зайняття вакансій в окружних адміністративних та місцевих господарських судах (рейтинг учасників можна завантажити тут).

Прикметно, що кандидати, які мали найвищий рейтинг з числа тих, хто подав документи, обрали місцем роботи не столичні установи, а Господарський суд Дніпропетровської області та Рівненський окружний адміністративний суд. А до Господарського суду м.Києва прийдуть працювати одразу 5 «резервистів», які посідали місця у рейтингу з 4 до 9-го.

Натомість для того, аби працевлаштуватися в Луганський окружний адмінсуд виявилося достатнім і 77-ї позиції в рейтингу при 54 вакансіях загалом. Причому однаковий показник мали одразу 3 кандидати і всі вони поїдуть до Сєвєродонецька. Серед майбутніх «господарників» найнижчий рейтинг (27 місце) при 22 вакансіях має кандидат, який працюватиме у Полтаві.