Закон і Бізнес


Плідні взаємини


№37 (1439) 21.09—27.09.2019
3691

Фахівці «Інколанс» узяли участь у зустрічі Громадської організації «Фундація українських жінок», де обговорювалися питання щодо налагодження взаємин у різних соціальних та економічних сферах між США та Україною.


Головним спікером зустрічі була директор фундації Україна — США Надія Мак-Конел. Вона є одним із засновників групи сприяння Україні в конгресі, працювала в адміністрації 40-го президента США Роналда Рейгана та була заступником голови NASA.

Головною темою зустрічі було сприяння просуванню іміджу України як надійної, високорозвиненої та сучасної держави. Учасники обговорили питання співпраці у сфері науки, освіти, культури та інших соціальних сфер.

Особливу увагу було прикуто до проблемних моментів, які гальмують стрімкий прогрес України на міжнародних ринках. Обговорювали питання, пов’язані з недостатньою державною підтримкою, в тому числі і щодо фінансування українських підприємців на міжнародних виставках. Учасники ділилися своїми думками, про те як можна прискорити та поліпшити просування іміджу України на світовій арені.