Закон і Бізнес


Грай і вивчай!


№37 (1439) 21.09—27.09.2019
4833

П’ятикласники загальноосвітньої школи №4 м.Вінниці завітали до Сьомого апеляційного адміністративного суду, щоб зіграти у судову вікторину. У такий спосіб юні громадяни змогли ознайомитися з роботою суду та ліпше дізнатися про свої права та обов’язки.


Як повідомили «ЗіБ» у прес-службі 7ААС, спочатку юним гостям провели екскурсію приміщенням установи: показали, як реєструють справи, провели до залів засідань і розповіли, які справи розглядає суд, чому справи в апеляційному порядку переглядає колегія з трьох суддів та у яких випадках потрібно звертатися до суду. Також ознайомили учнів з ключовими особами судового засідання.

А потім вирішили перевірити, що школярі запам’ятали під час екскурсії, та запропонували їм зіграти у судову вікторину. П’ятикласники проявили активність та кмітливість, весело й із користю провели час.

Навчатися можна не лише у стінах школи. Навчатися поза її межами навіть удвічі цікавіше. У 7ААС переконані: що раніше починати правову освіту школярів, то вищим буде рівень правосвідомості й правової культури у вже дорослих громадян нашої країни.