Закон і Бізнес


Півмільйона за нездану квартиру


№4 (1094) 26.01—01.02.2013
3213

Чиновники Львівської обласної державної адміністрації нанесли бюджету збитки, розміром понад 500 тис. грн. Інформація про це вже внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.


Під час перевірки з питань дотримання вимог бюджетного законодавства в управлінні капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації, прокуратурою області виявлені порушення при використанні бюджетних коштів, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Мова йде про кошти на придбання житла військовослужбовцем у місті Трускавці. Зокрема, всупереч вимогам тендерного законодавства посадові особи вказаного управління у 2008 році перерахували понад 566 тис. грн. за квартиру в будинку, який з 2007 року так і не зданий в експлуатацію.

Тому 18 січня поточного року прокуратурою Львівської області дані про кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК внесені до ЄРДР. Проведення розслідування за цим фактом доручене слідчому управлінню ГУ МВС у Львівській області. Хід слідства контролює прокуратура області.