Закон і Бізнес


Зборами суддів обрано голову Лубенського міськрайонного суду Полтавської області


04.09.2019 10:58
6953

Під час зборів суддів шляхом таємного голосування головою суду Лубенського міськрайонного суду Полтавської області обрано Олесю Алтухову.


Як повідомили в прес-службі суду, 3 вересня відбулися збори суддів Лубенського міськрайонного суду Полтавської області, на яких судді ухвалили Рішення про призначення О. Алтухову головою суду, передає «Закон і Бізнес».

Згідно частини третьої статті 20 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» голова місцевого суду обирається на посаду зборами суддів шляхом таємного голосування більшістю від кількості суддів відповідного суду строком на три роки, але не більш як на строк повноважень судді, у порядку, визначеному законом.

О. Алтухова має 10 років суддівського стажу. У період травень-серпень 2009 р. обіймала посаду судді Красноармійського міськрайонного суду Донецької області. Також з 2009 року по теперішній час —суддя Ворошиловського  районного суду міста Донецька. У 2017 р. – переведена шляхом відрядження строком на 6 місяців до Лохвицького районного суду Полтавської області, а у 2018 переведена шляхом відрядження на 1 рік до Лубенського міськрайонного суду Полтавської області.

Закон і Бізнес