Закон і Бізнес


Глава LS GROUP Геннадій Дем‘яненко, - «Юриспруденція не лишається осторонь цифрових трансформацій»


02.09.2019 11:13
2128

Мобільний додаток Legal Support 24/7 успішно впроваджений та ефективно функціонує в сфері юриспруденції, як на території України, так і за її межами. Програма працює цілодобово – 24 години на добу та 7 днів на тиждень за системою «невідкладної допомоги».


Глава LS GROUP, заслужений юрист України Геннадій Дем‘яненко, - «Роботизація та цифрові трансформації віддавна увійшли до всіх сфер нашої життєдіяльності. Не залишається осторонь цих процесів і юриспруденція. Водночас наша компанія завжди намагається бути в авангарді застосування нових технологій при наданні правничої допомоги».

Додаток розроблений на замовлення юридичної компанії LS GROUP та виробляється і розповсюджується на підставі Свідоцтва серії ВР №01898, виданого 21.07.2017 Міністерством економічного розвитку і торгівлі України. Окрім того, компанією запатентовано торговий знак на цей вид послуг.

Головною функцією цієї інформаційної комп’ютерної системи є можливість екстреного виклику адвоката у будь-який час доби.

Програма розроблена для смартфонів на базі операційних систем IOS та Android, дозволяє лише одним натиском на екран отримати невідкладну правову допомогу.

При натисканні на клавішу інтерфейсу «Виклик адвоката» активується режим тривоги та додаток відсилає на сервер оператору інформацію про місцезнаходження особи.

Дані географічного місцезнаходження надають можливість невідкладного прибуття адвоката у відповідне місце, встановлення місцезнаходження користувача навіть у разі вилучення або втрати телефону, неможливості користування ним.

Окрім цього, користувач має можливість записати коротке голосове повідомлення для оператора, яке через 30 секунд також автоматично відправляється на сервер.

Випадкове натиснення клавіші відбою тривоги, згортання мобільного додатку на смартфоні або навіть втрата пристрою чи контролю над ним, не деактивує режим тривоги та не припиняє відстеження місцезнаходження особи, інформація про яку оновлюється кожні 30 секунд. Відключення режиму тривоги можливе лише при введенні користувачем паролю.

Застосування додатку сприяє ефективному захисту активів та інтересів менеджменту підприємств, прийняттю оперативних, а головне – юридично правильних рішень.

Вся інформація, отримана та передана за допомогою цього додатка, є предметом адвокатської таємниці. Додаток не збирає і не використовує інформацію про особу.

Зареєстрованим користувачам доступний весь спектр функцій мобільного додатку, серед яких найголовніша – терміновий виклик адвоката.

Реєстрація здійснюється оператором Компанії або самостійно користувачем після укладення з компанією договору про надання правової допомоги.

Після завантаження кожен користувач отримує доступ до бази даних правоохоронних та контролюючих органів України та регіонів, а також правових рекомендацій поводження під час обшуку, допиту, затримання та податкової перевірки.

Додатком передбачено можливість реєстрації адвокатів із регіонів України та з-за кордону, яким за допомогою нього можуть надаватися доручення про захист прав та інтересів за принципом територіальності – одночасного місцезнаходження Клієнта та адвоката у відповідному місці чи регіоні держави (за кордоном).

Реєстрація таких адвокатів здійснюється оператором після отримання відповідного електронного повідомлення від адвоката із витягом його профайлу з Єдиного реєстру адвокатів України Національної асоціації адвокатів України.

Адвокатське об’єднання LS Group спеціалізується на системному правовому обслуговуванні менеджменту підприємств та захисту їх інтересів у кримінальному провадженню. За підсумками Всеукраїнської дослідницької програми провідних юридичних фірм та рейтингового дослідження національного ринку юридичних послуг України LS Group упродовж 2017-2018 років входить до ТОП-100 найкращих компаній України.

PROMOTED