Закон і Бізнес


Сьогодні останній день реєстрації анкет на «Адвокат року»


30.08.2019 12:06
1871

Сьогодні, 30 серпня, завершується реєстрація охочих взяти участь у конкурсі «Адвокат року».


Асоціація адвокатів України, продовжуючи традицію, у 2019 році проводить улюблений та очікуваний багатьма, – Всеукраїнський незалежний публічний конкурс «Адвокат року», передає «Закон і Бізнес».

Як повідомили в ААУ, для участі у конкурсі, необхідно до 30 серпня включно подати відповідну заявку (анкету) конкурсанта. Кількість заявлених номінацій від одного кандидата – необмежена.

В цьому році на переможців чекає 23 номінацій:

- кримінальне право

- цивільне право

- сімейне право

- фінансове і банківське право

- податкове право

- аграрне та земельне право

- медичне та фармацевтичне право

- корпоративне право

- міжнародний арбітраж

- злиття та поглинання

- антимонопольне та конкурентне право

- IT право

- антирейдерська практика

- митне право

- право інтелектуальної власності

- трудове право

- медіаправо

- морське і транспортне право

- адміністративне право та процес

- нерухомість та будівництво

- банкрутство

- господарське право та процес

- судова практика.

 

Крім того, в рамках конкурсу будуть відзначені: кращий політик-юрист, кращий in-house lawyer, краща юридична ТВ-програма та кращий ведучий програми на юридичну тематику, кращий юрист-вчений, юрист-суспільний діяч, юрист-законотворець та юрист-митець.

Вже 5 вересня розпочнеться відкрите публічне онлайн голосування за конкурсантів, що триватиме 10 днів. Це означає, що кращих визначає суспільство, й практично кожен бажаючий зможе підтримати кандидатів своїм голосом.

Урочисте нагородження фіналістів відбудеться 4 жовтня в готелі Hyatt Regency Kyiv. В цьому році церемонія буде, як і раніше, вражати масштабами: від найдовшої червоної доріжки для юристів до музичного супроводу та ексклюзивних подарунків для гостей. Партнери церемонії: Адвокатське об’єднання «Barristers», Юридична компанія «Amber» та Юридична компанія «Lavrynovych & Partners».

Генеральний правовий медіа партнер – «Закон і Бізнес» у жовтні випустить друкований спецвипуск, в якому розповість про кожного переможця.

Заповнити анкету для участі у конкурсі можна за посиланням.

Закон і Бізнес