Закон і Бізнес


В Уельсі встановлять туалети з системою «анти-секс»


25.08.2019 17:49
3891

У приморському містечку Порткоул в Уельсі влада вирішила встановити громадські туалети зі спеціально вбудованою системою, яка б завадила парочкам займатися сексом в публічному місці.


Нові туалети будуть протидіяти спробам зайнятися сексом або вжити наркотики, пише «Buro 24/7».

Нова технологія буде реагувати на присутність в кабінці більше однієї людини. Спеціальні датчики руху, які відстежують підозрілу активність, вживатимуть заходи та обливатимуть порушників холодною водою. Також система буде видавати сигнал тривоги і відкриє двері.

Крім того, технологія простежить, щоб відвідувачі не затримувалися в туалетах занадто довго. Якщо хтось раптом засне всередині, система зробить попередження, а потім вимкне світло та опалення всередині.

Установлення такоїх системи обійшлося жителям міста в $ 200 тисяч, але ідея сподобалася далеко не всім. «Розумні» туалети вже критикують в соцмережах і називають їх принизливими. Зокрема, користувачі не розуміють, як по вазі можна визначити, чи одна людина в кабінці чи все-таки двоє. До того ж це не самий інклюзивний винахід, враховуючи, що деяким людям потрібна стороння допомога.

 

Закон і Бізнес