Закон і Бізнес


НААУ відзначила подяками молодих адвокатів


21.08.2019 17:46
3206

З нагоди першої річниці діяльності молодіжного комітету UNBA NextGen Національна асоціація адвокатів відзначила подяками молодих адвокатів, суддів, юристів, які від самого старту активно долучилися до участі в освітніх проектах, допомагали об’єднувати молоде покоління адвокатів довкола цілей професійного розвитку та кар’єрного зростання.


Як повідомили «ЗіБ» у прес-службі НААУ, нагороди було вручено під час урочистого заходу 2019 Young Lawyers` Summer Gathering. Церемонія відбулася за участю заступника Голови НААУ, РАУ Олексія Кухаря, голови Ради старійшин НААУ Галини Ковбасінської, голови та заступника голови NextGen Владислава Білоцького  та Катерини Ковалевської.

Подяки НААУ отримали адвокати Анатолій Грабовий, Олена Льошенко (автор майстер-класу для NextGen з практики ЄСПЛ), Діана Назаренко (секретар Ради адвокатів м. Києва), Євген Мороз (лідер молодої команди адвокатів NewGen у Дніпропетровській області), Майя Святашова (автор майстер-класу для NextGen з податкового права), Андрій Смирнов (автор майстер-класу для NextGen «Робота адвоката у справах з політичною складовою»), Алла Філатова (адвокат, лідер NextGen у Рівненській області).

Подяки також отримали Тетяна Репеде (керівник ГО «Здорове дитинство без меж» , учасник адвокатської ініціативи «СтопБулінг»), помічники адвоката Олеся Монько і Катерина Раєвська, молоді юристи Віталій Панчик, Валентин Рижак і Маргарита Кравчук (секретар Комітету NextGen у 2018 році). Суддя -спікер Окружного адміністративного суду м. Києва Богдан Санін отримав подяку за участь в організації спільного заходу NextGen і ОАСК з питань професійної етики.

Всього з нагоди першого року діяльності молодіжного проекту НААУ подяками нагороджено 24 людини.

Закон і Бізнес