Закон і Бізнес


У Берліні можуть переобладнати аеропорт під бордель


18.08.2019 11:50
3388

Берлінський аеропорт Темпельхоф, який припинив обслуговування авіарейсів у 2008 році, можливо, незабаром стане борделем, в якому повії обслуговуватимуть клієнтів в салоні власного автомобіля.


З такою пропозицією виступив мер берлінського округу Мітте Стефан фон Дассель, який таким чином хоче подолати проституцію на вулиці Курфюрстенштрассе, пише ВВС.

Місцеві жителі представники бізнесу вже давно закликають владу вплинути на ситуацію з повіями, що проживають на вулиці Курфюрстенштрассе, яка чимось нагадує квартал червоних ліхтарів в Амстердамі.

За словами мера, на Курфюрстенштрассе клієнти прагнуть отримати сексуальні послуги за такою низькою ціною, що повії змушені обслуговувати максимальне число людей, щоб отримати мінімальний дохід.

Очільник округу вважає, що заборона проституції на Курфюрстенштрассе та її перенесення в район колишнього аеропорту убезпечить секс-працівниць. Він пропонує побудувати там комплекс, який матиме невеликі криті бокси, в які клієнти зможуть заїжджати у своїх автомобілях.

Бокси для сексу вперше з'явилися в голландському Утрехті у середині 1980-х років, після чого вони почали відкриватися і в інших європейських містах.

Подібний комплекс з'явився в німецькому місті Кельн у 2001 році, а згодом в Ессені, Бонні і Цюриху. Вони відрізняються високими заходами безпеки, зокрема, там є камери спостереження на території і «кнопки паніки» у кожному боксі.