Закон і Бізнес


Помер Василь Кисіль


07.08.2019 17:50
10315

Юрист, педагог, професор Василь Кисіль пішов з життя 7 серпня у віці 71 року.


Тяжка хвороба забрала життя старшого партнера ЮФ «Василь Кісіль і партнери» Василя Кисіля.

Його життя нараховує понад 35 років правозастосовної практики, безліч успішних проектів та заслужений авторитет серед колег.

Василь Кисіль народився 28 жовтня 1948 р. в с.Григорівці Обухівського району Київської області. Здобув вищу освіту в КДУ ім. Т.Г.Шевченка за спеціальністю «міжнародне право». З 1977 р. працював на посадах від асистента до професора кафедри міжнародного приватного права Інституту міжнародних відносин. З 1992 р. був один із засновників ЮФ «Василь Кісіль і партнери», керуючий партнер. А з 2007 р. до останнього дня був старшим партнером ЮФ «Василь Кісіль і партнери».

Також Василь Кисіль був членом Науково-консультативної ради при ВС, НКР при ВГС, НКР при ВАС, а також членом Постійного третейського суду в Гаазі.

За вагомий внесок у розвиток вищої освіти, підготовку висококваліфікованих кадрів був нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

В інтерв’ю нашому виданню Василь Кисіль поділився думками щодо сильних і слабких сторін нової генерації адвокатів та мистецтва «гри» останніх у судових засіданнях. 

Закон і Бізнес