Закон і Бізнес


Стратегія комунікації


№26 (1428) 06.07—12.07.2019
6024

Кожна дія, захід, публікація мають бути спрямовані на досягнення єдиної мети — підвищення довіри суспільства. До цього закликали учасників круглого столу, що пройшов у Восьмому апеляційному адміністративному суді в рамках відзначення днів адмін’юстиції.


Суддя-спікер Касаційного адміністративного суду Ігор Олендер позитивно відзначив ініціативу щодо проведення цього заходу. Адже така форма зустрічі суддів-спікерів і прес-секретарів є новою. Він поділився особливостями комунікативної діяльності в КАС, акцентувавши увагу на інформаційному супроводі резонансних справ, співпраці між суддями, суддями-спікерами та прес-службою.

Своєю чергою голова Восьмого ААС Олег Заверуха підкреслив, що зовнішня та внутрішня комунікація у діяльності апеляційного суду та апеляційного округу є одним із пріоритетних напрямів роботи.

Прес-секретар Восьмого ААС Уляна Уніят зауважила, що комунікативна діяльність має бути продуманою, логічною, послідовною, поступовою, а також у межах судової системи загалом — уніфікованою. Також жінка поділилася зразками публікацій та прес-релізів щодо резонансних справ.

О.Заверуха висловив упевненість, що бажання працювати, прагнення до постійного вдосконалення, пошук нових джерел знань можуть гарантувати кожному успіх у досягненні поставленої мети.