Закон і Бізнес


У ВККС повідомили, коли стартує іспит в межах добору у місцеві суди


10.07.2019 14:55
3837

Кваліфікаційний іспит в межах процедури добору кандидатів на посаду судді місцевого суду проводитиметься з 25 липня до 29 серпня 2019 року.


Як повідомили «ЗіБ» в прес-службі ВККС, іспит проходитиме в 2 етапи: письмове анонімне тестування тривалістю 2  години та анонімне письмове практичне завдання тривалістю 5 годин.

Максимальний бал, який можна отримати за тестування, — 90 балів, а за практичне завдання — 120 балів. Якщо кандидат набрав менше 67,5 бала, він вибуває з конкурсу.

Нагадаємо, до іспиту допущено 370 претендентів.

Зазначається, що без документа, що посвідчує особу та громадянство України, кандидати до приміщення складення іспиту не допускаються.

Під час іспиту кандидату дозволяється тримати на столі воду та ліки, тестовий зошит, бланк відповідей, ноутбук для практичного завдання, використовувати під час виконання практичного завдання закони, кодекси, постанови пленумів, рішення ЄСПЛ.

Під час складення іспиту кандидату забороняється залишати робоче місце та зал складення іспиту без індивідуальної картки і дозволу уповноважених представників, складати іспит у верхньому одязі, користуватися фото-, аудіо-, відео- та іншими засобами для запису,порушувати цілісність екзаменаційних матеріалів, робити виправлення у бланку відповідей та виносити екзаменаційні матеріали із зали складення іспиту.

З графіком проведення кваліфікаційного іспиту та списком кандидатів, допущених до складення тестування, можна ознайомитися за посиланням.

Закон і Бізнес