Закон і Бізнес


Українські адвокати співпрацюватимуть з білоруськими колегами


09.07.2019 16:35
12554

Рада адвокатів та Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатури міста Києва підписали меморандум про співпрацю з Мінською міською колегією адвокатів.


Підписання семорандуму відбулося 5 липня під час робочого візиту до Мінської міської колегії адвокатів голови КДКА міста Києва І.Орлова, голови Дисциплінарної палати КДКА міста Києва В.Рикова та секретаря Ради адвокатів міста Києва Д.Назаренко, передає «ЗіБ» з посиланням на НААУ.

Сторони мають намір направити співпрацю на реалізацію проектів розвитку основоположних принципів захисту прав і свобод людини.

В рамках Меморандуму також передбачається організація і спільна участь в науково-практичних конференціях, форумах, семінарах з питань застосування, виконання і вдосконалення правових практик у сфері надання правової допомоги по захисту основоположних прав і свобод. 

Зазначимо, в Республіці Білорусь утворено такі колегії адвокатів, як обласні, Мінська міська та Спеціалізована Білоруська колегія адвокатів, яких об’єднує Республіканська колегія адвокатів.

Вищим органом колегії адвокатів є загальні збори (конференція) членів колегії, а її виконавчим органом – Президіум колегії.

Закон і Бізнес