Закон і Бізнес


Адвокатам запропонували поділитися своєю історією на сторінках книги


05.07.2019 17:12
2860

Асоціація адвокатів України започаткувала конкурс «Історії адвоката: Ваш досвід на сторінках книги».


Асоціація адвокатів України, Адвокатське об'єднання «Barristers» та юридичне видання  започаткували проект, покликаний зафіксувати найкращі історії української адвокатури на папері у збірку — Історії адвоката, передає «ЗіБ» з посиланням на ААУ.

Це буде перша в Україні книга, яка розповість про адвоката не лише як про професіонала, а як про особистість. 

Ви пам’ятаєте як ще в студентські роки вивчали і захоплювалися судовими промовами та історіями Ціцерона, Плєвако чи Коні? 

Головне, що об’єднує цих майстрів слова — навіть буденна справа може стати знаковою історією для захисника в кримінальному процесі. Чи не кожен адвокат на професійному шляху зіштовхується з нестандартними історіями та ситуаціями, що потребують неформального підходу та креативу.  Саме ці історії і формують адвокатуру, та є спадком для наступників. 

Учасники конкурсу можуть розповісти про свій шлях становлення, поділитися цікавим досвідом, нестандартним підходом до вирішення справ, приголомшливими ситуаціями на шляху боротьби за справедливість, розвіяти міфи про професію та відкрити секрети успіху. 

Ваша історія може увійти в книгу вже у цьому році. Долучитися до проекту дуже просто. Якщо Ви адвокат і хочете поділитися цікавою історією зі своєї практики — до 31 жовтня 2019 року викладіть свою розповідь на папері (до 2 сторінок — шрифт Times New Roman 12, до 12000 знаків з відступами) та направте на електронну скриньку ААУ: pr@uaa.org.ua. Кращі з надісланих історій за результатами конкурсного відбору, наприкінці року будуть надруковані у виданні. 

Участь у конкурсі безкоштовна.

Більше інформації про проект за посиланням.

Закон і Бізнес