Закон і Бізнес


Таємний гість


№26 (1428) 06.07—12.07.2019
112788

Хтось користувався робочим місцем законниці в той час, коли вона була на лікарняному. Жінка виявила цей факт, прийшовши на роботу й побачивши ввімкнутими електроприлади.


Наталя Крівоклякіна з Троїцького районного суду Луганської області перебувала у відпустці. Згодом пішла на лікарняний, а повернувшись, почула на робочому місці підозрілий шум від комп’ютера чи принтера. Хоча, перш ніж піти у відпустку, вона від’єднала всі електроприлади від мережі. Виявилося, що вся техніка увімкнута.

Такий факт наштовхнув суддю на думку, що хтось використовував її комп’ютер та робоче місце.

Н.Крівоклякіна відразу зателефонувала до правоохоронних органів. Поліція приїхала й вислухала суддю, а тим часом законниця повідомила про ймовірне втручання в її діяльність до Вищої ради правосуддя (№3176/0/6-19). Як доказ того, що вона не користувалася своїм робочим місцем, законниця надіслала копії лікарняних.

Але дочекатися, чи відреагує ВРП на її заяву, жінці не довелося. Через 9 днів після того, як вона надіслала заяву, на сторінці суду з’явилась інформація, що Н.Крівоклякіна померла на 49-му році життя після тривалої хвороби, через 4 роки після того, як прийшла працювати в цей суд.