Закон і Бізнес


Судді у місцеві загальні суди позмагаються за 505 посад


03.07.2019 10:59
4831

Вища кваліфікаційна комісія суддів України 2 липня оголосила конкурс на зайняття 505 вакантних посад суддів у місцевих загальних судах. Для подачі документів у кандидатів є лише один день.


Як повідомили «ЗіБ» у прес-службі ВККС, конкурс на зайняття 505 вакантних посад суддів у місцевих загальних судах проводитиметься 7 серпня 2019 року о 9:30 в приміщенні Комісії за адресою: м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9.

Дуже дивно, але документи для участі у конкурсі подаються лише поштою, подати особисто чи електронною поштою не можна.

Але що дійсно дивує, так це незрозумілий строк подання. В умовах проведення конкурсу зазначено,  що кандидат саме 12 липня повинен надіслати документи поштою,  але  якщо документи надійшли до Комісії раніше або пізніше 12 липня, то особа до участі у конкурсі не допускаються.

Для участі у конкурсі кандидат на посаду судді подає до Комісії: письмову заяву про участь у конкурсі, копію паспорта громадянина України, анкету кандидата на посаду судді ,копію трудової книжки та компакт-диск зі сканованими копіями документів. Також зазначається, що кандидат може обрати не більше 5 судів, в яких хоче працювати.

Хто ж братиме участь у конкурсі ВККС вирішить 19 липня, звісно якщо кандидати встигнуть надіслати документи.

Закон і Бізнес