Закон і Бізнес


На Одещині адвокати зберуться на чергове засідання РАУ


26.06.2019 08:50
3520

26-27 червня в смт. Затока Одеської області відбудеться засідання Ради адвокатів України, під час якого розглянуть традиційні питання про діяльність НААУ, ведення Єдиного реєстру адвокатів України, розгляд звернень та інші питання.


Як повідомили виданню «Закон і Бізнес» в Національній асоціації адвокатів України, засідання відбудеться у приміщенні спортивно-оздоровчого комплексу «Академія» (Одеська обл., смт. Затока, вул. Лазурна, 77).

Проект порядку денного включає надання роз’яснень про орієнтовний розмір адвокатського гонорару за представлення інтересів державного органу в судах різних інстанцій на      1 січня 2020 року та застосування форми (бланку) ордеру про надання правової допомоги. 

Під час засідання буде обговорено ухвалу Верховного Суду від 29.05.2019 щодо можливості посвідчення відповідності копії ордеру самостійно адвокатом.

Частина питань порядку денного стосуватиметься нового положення про підвищення кваліфікації адвокатів. Окрім того, РАУ розгляне звернення Голови ВКДКА Сергія Вилкова  щодо внесення змін та доповнень до Регламентів Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури та  кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури регіону, Положення про порядок прийняття та розгляду скарг щодо неналежної поведінки адвоката, Порядку допуску до складення кваліфікаційного іспиту.

РАУ також розгляне результати діяльності робочих груп.

Під час засідання буде презентовано інноваційну платформу надання юридичних послуг Е-АДВОКАТ та юридичний портал RatioDecidendi.

Закон і Бізнес