Закон і Бізнес


Чому українські жінки шукають чоловіків-іноземців?


12.06.2019 11:17
5013

В останні роки знову значно збільшилася кількість жінок, які бажають вийти заміж за іноземця. Зазвичай вони шукають пару з розвинених західних країн. Чому ж чарівні українки готові покинути батьківщину і переїхати в іншу країну? В кожної людини є свої причини, і нижче описані найбільш поширені з них. Оформлення шлюбу може бути доволі складним процесом. Тому адвокатське агенство Кирила Барашкова готове надати допомогу «під ключ» усім жінкам, які готові стати дружинами іноземців. Та що ж спонукає їх до цього кроку?


Забезпеченість

Для українки навіть середньостатистичний чоловік з розвиненої європейської чи американської країни виглядає вельми привабливо. У нього є дім, машина, стабільна високооплачувана робота і бажання створювати сім’ю. В Україні весь цей набір зустрічається доволі рідко, і таких женихів швидко розбирають. На усіх дівчат їх, нажаль, не вистачає. В західних країнах таке життя вважається абсолютно нормальним.

Більшість українських чоловіків не спроможні (з різних причин) заробляти стільки грошей, скільки потрібно вимогливій жінці. Тому останні також часто повинні працювати. В західних країнах жінки працюють рідше. Часто вони займаються лише домашнім господарством та доглядом за дітьми.

Турботливість

Українки вірять, що іноземці турбуватимуться про них краще, ніж їхні співвітчизники. Вони готові завжди казати компліменти і робити подарунки. А ось чоловіки з України переважно проявляють таку увагу тільки на початку відносин. Потім вони стають байдужішими. Звісно, й далеко не всі європейці поводяться так, як це уявляється жінкам. Однак подібні відмінності дійсно є.

Менталітет

Багатьом українським дівчатам не до вподоби менталітет їхніх співвітчизників. Іноземці більш уважно доглядають за собою. Для них поняття «метросексуал» не є чимось образливим. Вони дуже охайні, стильні та стежать за гігієною. Але при цьому вони хочуть мати жінкою красунь, що цілком зрозуміло.

Тут є ще одна відмінність – іноземець готовий витрачати гроші на свою обраницю, щоб вона була красивою.

Рівень життя

Загальний рівень життя на Заході є значно вищим, ніж в Україні. Жінки сподіваються, що після переїзду вони зможуть не турбуватися про медичні витрати, освіту дітей, житло та інші важливі питання. Навіть після розлучення багатьом українкам вдається лишитися за кордоном і почати нове життя. Додому вони повертаються доволі неохоче.

В українок є багато переваг, які привертають до них іноземців. Вони красиві, хазяйновиті, уважні до чоловіка і менш вимогливі, ніж представниці західних держав. Завдяки цьому шанси на одруження є досить високими.

PROMOTED