Закон і Бізнес


Українські адвокати планують налагодити співпрацю з юристами Іспанії


10.06.2019 15:27
2558

Делегація НААУ на чолі з Головою РАУ, НААУ Лідією Ізовітовою впроводж 10-13 червня зустрінеться з керівництвом Верховного Суду Іспанії, Міністерства юстиції Іспанії, Радами адвокатів Іспанії та Мадриду, а також представниками Парламенту.


Як повідомили «ЗіБ» в прес-службі НААУ, під час робочого візиту в Королівстві Іспанія планується обговорення таких питань, як інституційна співпраця адвокатур України та Іспанії, деякі аспекти надання безоплатної правової допомоги, особливості здійснення постконфліктного правосуддя щодо подій в Каталонії.

Окрім цього, візит буде використано для подальшої розбудови відносин між Україною та Королівством Іспанія, в тому числі щодо важливих для співвітчизників питань.

До складу делегації увійшли голова Комітету з міжнародних зв’язків Іван Гречківський та його заступник Віталій Власюк, голова ВКДКА Сергій Вилков, голови рад адвокатів регіонів Сергій Удовиченко, Вікторія Гайворонська, Галина Руденко, Тетяна Лещенко, Галина Костюченко і керівник Секретаріату НААУ Вадим Красник.

Нагадуємо, що НААУ продовжує розвивати мережу закордонних представництв для допомоги українцям, що проживають чи перебувають в інших країнах. У листопаді 2018 року було укладено відповідний Меморандум про співпрацю між Міністерством закордонних справ України та НААУ.

 

Закон і Бізнес